Ваканции за Надя и Мартин 2. Проклятието на индианското злато

Корица: Ваканции за Надя и Мартин 2. Проклятието на индианското злато
Част от Ваканция за Надя и Мартин поредица:
Издания:мека корица (английски)
Страници: 432

Ужасяващите тайни, военните хеликоптери и шпионските машинации ваканционно преживяване ли са? Не, всичко е истински сериозно и в тази книга!

Шеметната надпревара с времето и забъркването в невероятни случки продължават за Габриела, Надя и Мартин. Тримата са в центъра на събитията, които се развихрят из Русия, Белгия, Чили и Боливия.

А някъде от индианските планини прокълнатото злато кротко намига с блещукащото си око…

Книгата е втора част от поредицата "Ваканции за Надя и Мартин". Можете да я намерите тук.

Кратка информация за автора:

Калоян Захариев е млад автор, който обожава да пише, да създава светове, в които хората могат да надникнат и да се отърсят поне за миг от скучното си ежедневие. Създал е безброй разкази и няколко романа.

Калоян смята, че писателят е наполовина творец и наполовина вълшебник, защото не само вижда неща, които никой друг не може да види, но и ги претворява, за да може всеки да ги докосне, усети и да им се порадва.

Захариев има награда за дебют от Европейския конвент за фентъзи и фантастика - Петербург 2015 година.

Кратка информация за илюстратора:

Борислав Тончев е завършил художествена гимназия, а след това бакалавърска и магистърска степени в Националната художествена академия. Освен с илюстрация се занимава и с 3D моделиране. Работи във фирма за видео игри. Рисува от дете и това, което го прави щастлив е да изразява емоциите си чрез изкуство.

 

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.