Съкровище, пищови и южни морета

Корица: Съкровище, пищови и южни морета
Издания:мека корица
Страници: 348

Изобщо не става дума за ваканции…Не! Защото всичко в тази книга е от важно по-важно и сериозно. Като преследванията в съвременните Катманду, Калкута и разбира се, Вануату.

И като съкровището.

Разкриването на пъклените тайни на шайка международни престъпници. И съкровището…

Заплахите, отвличанията, битките. Невероятно яките Надин и Мартин. И да, съкровището!

Кратка информация за автора:

Казвам се Калоян Захариев. Обожавам да пиша, да създавам светове, в които хората около мен могат да надникнат и да се отърсят поне за миг от скучното си ежедневие. За своя половин живот, преминал в творене на фантастични и приключенски светове, съм имал удоволствието да създам безброй разкази и три романа. Смятам, че писателят е наполовина творец и наполовина вълшебник, защото той не само вижда неща, които никой друг не може, но после ги претворява, за да може всеки да ги докосне, да ги усети и да им се порадва. Гордо мога да кажа, че аз съм си заслужил пелерината и жезъла и няма да спра да помагам своите читатели да воюват срещу скуката и еднообразието, което ни поднася нашият свят. Имам награда за дебют от Европейския конвент за фентъзи и фантастика - Петербург 2015 година - която затвърди в мен мисълта, че писателството за млади хора си е наистина вид магия.

Кратка информация за илюстратора:

Казвам се Петко Хаджийски, все още прохождащ в сферата на книжките художник. Наскоро завърших бакалавър в Националната художествена академия, специалност „Книга и печатна графика”. В илюстрацията харесвам това, че ти предоставя възможността да създававаш светове без граници на възможностите и радостта да видиш интереса в очите на читателя, прелистващ страниците.

Откъс:

Още илюстрации към книгата от Петко Хаджийски:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.