Проклятието на индианското злато

Корица: Проклятието на индианското злато
Издания:мека корица (английски)
Страници: 428

Ужасяващите тайни, военните хеликоптери и шпионските машинации ваканционно преживяване ли са? Не, всичко е истински сериозно и в тази книга!

Шеметната надпревара с времето и забъркването в невероятни случки продължават за Габриела, Надя и Мартин. Тримата са в центъра на събитията, които се развихрят из Русия, Белгия, Чили и Боливия.

А някъде от индианските планини прокълнатото злато кротко намига с блещукащото си око…

Кратка информация за автора:

Казвам се Калоян Захариев. Обожавам да пиша, да създавам светове, в които хората около мен могат да надникнат и да се отърсят поне за миг от скучното си ежедневие. За своя половин живот, преминал в творене на фантастични и приключенски светове, съм имал удоволствието да създам безброй разкази и три романа. Смятам, че писателят е наполовина творец и наполовина вълшебник, защото той не само вижда неща, които никой друг не може, но после ги претворява, за да може всеки да ги докосне, да ги усети и да им се порадва. Гордо мога да кажа, че аз съм си заслужил пелерината и жезъла и няма да спра да помагам своите читатели да воюват срещу скуката и еднообразието, което ни поднася нашият свят. Имам награда за дебют от Европейския конвент за фентъзи и фантастика - Петербург 2015 година - която затвърди в мен мисълта, че писателството за млади хора си е наистина вид магия.

Още книги от тази поредица:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.