Странната тъга на Ава Лавендър

Book Cover: Странната тъга на Ава Лавендър
Editions:мека подвързия (Bulgarian)
Pages: 264

Необикновената съдба на семейство Ру се разгръща под сянката на обречената любов, която тегне над няколко негови поколения. Тя застига и шестнайсетгодишната Ава – обикновено момиче, което се ражда с крила на птица.

В усилията си да разбере защо не е като другите, и в желанието си да намери място сред своите връстници, тя се впуска в търсене, което й разкрива най-страшната страна на човешката природа, но и спасителната сила на истинската любов.

"Странната тъга на Ава Лавендър" е лиричен разказ за вълшебното, за изпитанията на израстването и за неведомите пътища на съдбата.

Кратка информация за автора:

Лесли Уолтън е млада писателка, която живее в Сиатъл, Вашингтон заедно с двете си чихуахуа – Господин Дарси и Доктор Холидей. Има магистърска степен по творческо писане от Портландския държавен университет. Веднъж, докато шофира и слуша тъжна романтична песен, на Лесли ѝ хрумва идея за неосъществена гимназиална любов. Така през 2015 г. се ражда дебютният ѝ роман "Странната тъга на Ава Лавендър", с който печели редица престижни награди. Следващият й роман "The Price Guide to the Occult" ще бъде публикуван през март 2018 г.