Странната тъга на Ава Лавендър

Корица: Странната тъга на Ава Лавендър
Издания:мека корица
Страници: 264

Необикновената съдба на семейство Ру се разгръща под сянката на обречената любов, която тегне над няколко негови поколения. Тя застига и шестнайсетгодишната Ава – обикновено момиче, което се ражда с крила на птица.

В усилията си да разбере защо не е като другите, и в желанието си да намери място сред своите връстници, тя се впуска в търсене, което й разкрива най-страшната страна на човешката природа, но и спасителната сила на истинската любов.

"Странната тъга на Ава Лавендър" е лиричен разказ за вълшебното, за изпитанията на израстването и за неведомите пътища на съдбата.

Кратка информация за автора:

Лесли Уолтън е млада писателка, която живее в Сиатъл, Вашингтон заедно с двете си чихуахуа – Господин Дарси и Доктор Холидей. Има магистърска степен по творческо писане от Портландския държавен университет. Веднъж, докато шофира и слуша тъжна романтична песен, на Лесли ѝ хрумва идея за неосъществена гимназиална любов. Така през 2015 г. се ражда дебютният ѝ роман "Странната тъга на Ава Лавендър", с който печели редица престижни награди. Следващият й роман "The Price Guide to the Occult" ще бъде публикуван през март 2018 г.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.