Третокласници от Долни чифлик за пореден път бяха част от журито

Учениците от 3. „б“ клас  на СУ „Васил Левски“ – гр. Долни чифлик с класен ръководител Снежана Янкова за поредна година се включиха в посланическата кампания „Активните бисерчета“ 2018. Те представиха книгите в категория „Изследователи“ (8 – 10 г.) и гласуваха за награда „Бисерче вълшебно“ 2018.

Още в първия ден за гласуване те дадоха своя глас за книгата на Диана Петрова „Приказки за цялото семейство“ , тъй е като им е любима. Друга тяхна любима книга е „S.O.S. Нова учителка“  на Доминик Демерс. В категория „Изследователи“ тя получи най-много гласове от цялата страна и заслужено спечели статуетката.

„Участието в инициативата бе много вълнуващо и пълно с приятни и полезни мигове за учениците. Те знаят, че срещите с книгите са интересни и поучителни,  както и че децата, които четат, успяват.“, пише ни Кристина Петрова, работник библиотека при НЧ “Изгрев-1919“ в град Долни чифлик.

За своето участие в кампанията децата получиха грамоти за почетно жури в Националната годишна награда „Бисерче вълешбно“ 2018.

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.