Снежното мече

Снежното мече

Книгата е събрала 98 гласа в категория „Мечтатели“.

Заглавие: „Снежното мече“

Автор: Холи Уеб

Преводач: Екатерина Митренцева

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Сара е на гости на дядо си в неговата далечна и усамотена старинна къща. Един ден снегът засипва всички пътища и за да я разсее, дядо й построява в двора иглу и малко снежно мече, което да го пази. През нощта Сара се събужда и открива, че светът e странно променен…

Кратка информация за автора: Холи Уеб е родена през 1976 г. и в момента живее извън Лондон със съпруга си и трите си деца. Още на 15 години се озовава в издателство по време на часове за професионално ориентиране и работата там много й харесва. След като завършва университет не оставя издателите намира, докато не я вземат на работа при тях.

Но като малка мечтае да стане библиотекарка, защото си мислела, че библиотекарите не правят нищо друго, освен да четат по цял ден. Когато разбрала, че не е така, се разочаровала, и сменила набързо мечтата си – да стане археолог, докато не влязла в издателство. Над десет години Холи Уеб работила като редактор, а сега самата тя пише книги за деца. Първата си книга написала още докато била редактор във влака на път за работа. Колегите й много я харесали и тя продължила да пише. И така книгите й станали над 60!

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Снежното еленче

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.