Под дъгата: Ментова целувка

Под дъгата: Ментова целувка

Книгата е събрала 37 гласа в категория „Майстори“.

Заглавие: „Под дъгата: Ментова целувка“

Автор: Кели Маккейн

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Родителите на Аби се разделят и от хубавата къща в предградията тя се мести с майка си и двете си сестри в малък апартамент. Струва й се, че животът й заприличва на буреносен облак. Единственият лъч светлина са неколцината нови приятели ­ Бен, Самър и невероятният Марко. Един ден на Аби є хрумва идея, която ще преобърне живота на цялото семейство. Салонът за красота “Под дъгата” може би ще им донесе не само парите, от които се нуждаят, но и ще излекува сърцата им…

Кратка информация за автора: Кели Маккейн е едно от най-новите и блестящи попълнения сред авторите на детска литература във Великобритания. Работила е като копирайтър в рекламна агенция, а след това и като учител.

„Обичах да чета на моите ученици и един ден си казах, а защо аз да не напиша нещо. Така се роди първата ми книга, която беше издадена през 2003 г. Оттогава досега имам над 30 книги за деца и тийнейджъри” – споделя Кели Маккейн.

Тя живее в малък апартамент в западната част на Лондон и хладилникът й е пълен с шоколад, защото не може да си представи живота без шоколад. Като малка мечтаела да живее в Париж отпреди 100 години и да танцува кан-кан. Но понеже пътуването във времето е невъзможно, решила да стане писател.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Под дъгата: Ягодово лято SOS животни в беда: Спасяването на болните кученца SOS животни в беда: Случаят с тайнственото пони SOS животни в беда: Мистерията с кученцето на скалата SOS животни в беда: Котенцата в призрачната къща Това съм аз, Луси! Зелена мода Това съм аз, Луси! Щуро лято Това съм аз, Луси! Модно ревю Това съм аз, Луси! Парти изненада Това съм аз, Луси! Модно училище Това съм аз, Луси! Мода, рок, момчета Това съм аз, Луси! Пълна промяна Това съм аз, Луси! Модна фантазия

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.