Любов по време на глобално затопляне

Любов по време на глобално затоплянеЗаглавие: „Любов по време на глобално затопляне“

Автор: Франческа Лия Блок

Преводач: Неза Михайлова

Издателство: „Екслибрис“

Кратка анотация за книгата: Този роман е вдъхновен от Омировата Одисея и се развива в Лос Анджелис след апокалиптично земетресение. Пен губи всичко в Земетръса, който унищожава Лос Анджелес. Тя потегля на пътуване сред руините, за да търси семейството си, като единственият й пътеводител е старо копие на Омировата Одисея. Скоро тя започва да разбира собствените си способности и умения, изправяйки се пред лъжливи обещания за сигурност, клонирани великани, които се хранят с хора и един луд, който желае смъртта й.

В пътуването си Пен се научава да разказва истории, които описват странните й видения, докато заедно с неколцината оцелели се придвижва сред дебнещите опасности. Франческа Лия Блок създава свят, който е красив в разрухата си и е колкото страшен, толкова и прекрасен. В центъра на историята е Пен, силна героиня, която държи в ръцете си надеждата и любовта и отказва да бъде победена.

Кратка информация за автора: Франческа Лия Блок, носител на престижната награда за цялостни постижения „Маргарет А. Едуардс“, е автор на много романи, преведени на различни езици. Можете да посетите сайта й www.francescaliablock.com

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Островът на изобилната любов

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.