Как децата от една добричка детска градина избраха своите книги-бисерчета

Гласуването за наградата „Бисерче вълшебно“ 2017 приключи на 22 април, но все още получаваме вдъхновяващи писма за участието на децата в трудния избор на любима книга. Мила Николова, учител в ДГ „Дора Габе“, град Добрич, сподели как децата от група „Мечо Пух“ са избрали своите книги-бисерчета.

„Децата бяха въодушевени от конкурса „Бисерче вълшебно“. Научиха какво означава думата „бисерче“ – че то е нещо много рядко и ценно, и че трябва да подходим много сериозно към избора на най-подходящата според нас детска книга, заслужаваща да получи тази награда.
Прочетохме тези книги, които бяха подходящи за възрастта на нашите деца, и които успяхме да осигурим и пристъпихме към гласуване.
Всяко дете получи по едно усмихнато личице и го постави до тази книжка, която според него заслужава да се нарече „Бисерче вълшебно“!
Гласуването ни донесе много емоции и настроение. Особено се зарадвахме, когато разбрахме, че две от книжките за които имаше най-много гласували деца от групата, са на второ и трето място в конкурса в категория „Откриватели“. Още по-големи емоции ни донесоха получените грамоти! „

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.