Двете Кралства: Разкази за гласовете на Щастието

Двете кралства. Приказки за гласовете на Щастието

Книгата е събрала 128 гласа в категория „Мечтатели“.Заглавие: „Двете Кралства: Разкази за гласовете на Щастието“

Автор: Катя Антонова

Илюстратор: Мартина Андонова

Издателство: „Рибка“

Кратка анотация за книгата: Заповядайте в Двете Кралства, влезте, разгледайте! Там, в Кралството на Щастието ще видите как изглежда графиня Честност, къде живее принц Доверие и ще разберете защо кралица Любов е толкова могъща. Надникнете и в Кралството на Нещастието. Да, не е много приятно, но пък е доста интересно – там са барон Гняв, херцогиня Болка, принц Срам, както и много други. Разбира се, ще видите и кралица Омраза и ще разберете защо е толкова важно да я държим далеч от нас.

Ще станете свидетели как всички тези знатни особи се намесват в живота на деца и родители. Ще прочетете истории, които навярно са се случвали и на вас самите, но ще ги видите по друг начин.  Ще се забавлявате от първата до последната страница, а накрая ще познавате по-добре чувствата си, ще знаете кога и защо ги изпитвате и какво ги поражда. Ще получите и ценни идеи за неприятните моменти в живота.
С пожелание да прекарате живота си в Кралството на Щастието!

Кратка информация за автора: Катя Антонова е автор на детските книги „Рибка” и „Принцесешки истории и други необикновени случки”, както и съавтор на играта „Как си, Мечо?”. Отглеждането, подпомагането и опознаването на децата са основните й професионални и лични стремежи.

„Когато обичаме децата, обичаме бъдещето!” – споделя тя.

Кратка информация за илюстратора: Мартина Андонова получава професионалното си образование в Европейския институт по дизайн в Милано. Учила е при Анна Лаура Кантоне. В Италия работи като художник и сценограф в различни културни асоциации. „Двете Кралства” е нейният дебют като илюстратор на детски книги.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Принцесешки истории и други необикновени случки Рибка Как си, Мечо?

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.