Двете Кралства: Разкази за гласовете на Щастието

Двете кралства. Приказки за гласовете на Щастието

Книгата е събрала 128 гласа в категория “Мечтатели”.Заглавие: “Двете Кралства: Разкази за гласовете на Щастието”

Автор: Катя Антонова

Илюстратор: Мартина Андонова

Издателство: “Рибка”

Кратка анотация за книгата: Заповядайте в Двете Кралства, влезте, разгледайте! Там, в Кралството на Щастието ще видите как изглежда графиня Честност, къде живее принц Доверие и ще разберете защо кралица Любов е толкова могъща. Надникнете и в Кралството на Нещастието. Да, не е много приятно, но пък е доста интересно – там са барон Гняв, херцогиня Болка, принц Срам, както и много други. Разбира се, ще видите и кралица Омраза и ще разберете защо е толкова важно да я държим далеч от нас.

Ще станете свидетели как всички тези знатни особи се намесват в живота на деца и родители. Ще прочетете истории, които навярно са се случвали и на вас самите, но ще ги видите по друг начин.  Ще се забавлявате от първата до последната страница, а накрая ще познавате по-добре чувствата си, ще знаете кога и защо ги изпитвате и какво ги поражда. Ще получите и ценни идеи за неприятните моменти в живота.
С пожелание да прекарате живота си в Кралството на Щастието!

Кратка информация за автора: Катя Антонова е автор на детските книги „Рибка” и „Принцесешки истории и други необикновени случки”, както и съавтор на играта „Как си, Мечо?”. Отглеждането, подпомагането и опознаването на децата са основните й професионални и лични стремежи.

„Когато обичаме децата, обичаме бъдещето!” – споделя тя.

Кратка информация за илюстратора: Мартина Андонова получава професионалното си образование в Европейския институт по дизайн в Милано. Учила е при Анна Лаура Кантоне. В Италия работи като художник и сценограф в различни културни асоциации. „Двете Кралства” е нейният дебют като илюстратор на детски книги.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Принцесешки истории и други необикновени случки Рибка Как си, Мечо?

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.