Детективите Агата и Лари: Престъпление в Айфеловата кула

Детективите Агата и Лари: Престъпление в Айфеловата кула

Книгата е събрала 123 гласа в категория “Мечтатели”.
Заглавие: “Детективите Агата и Лари: Престъпление в Айфеловата кула”Автор: Стийв Стивънсън 

Илюстратор: Стефано Туркони

Преводач: Евдокия Златарова

Издателство: “ФЮТ”

Кратка анотация за книгата: В сърцето на Париж, в най-прочутия ресторант в Айфеловата кула е отровен руски дипломат. Малко преди престъплението той се обажда в детективската агенция “Ай Интернешънъл” и казва само две думи “червена роза”. Кой или какво е “червена роза”? Лари Мистъри трябва да разкрие загадката, за да не затъне в големи неприятности. С него, разбира се, е и проницателната му братовчедка Агата.

Кратка информация за поредицата: Увлекателни романи за деца, които обичат криминалните загадки и пътешествията в далечни страни. Заедно с 12-годишната Агата и нейния братовчед Лари читателите ще преживеят опасни приключения и ще участват в разгадаването на заплетени криминални случаи в различни краища на света.

Кратка информация за автора: Стийв Стивънсън е псевдоним на италианския писател Марио Паскуалото. Той има зад гърба си няколко успешни поредици, издадени на различни езици. Обича книгите на Робърт Луис Стивънсън и Агата Кристи.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:
Детективите Агата и Лари: Загадката на фараона Детективите Агата и Лари: Бенгалската перла Детективите Агата и Лари: Мечът на краля  Детективите Агата и Лари: Изчезналият календар на маите Детективите Агата и Лари: Мистерията на венецианския дож

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.