Малка мишка в голямо приключение

Корица: Малка мишка в голямо приключение
Издания:мека корица
Страници: 270

 

Малката мишка с уханното име Джинджифила Розмаринова Дългоопашатова е решена да спаси кралското бебе, което един ден загадъчно изчезва в дупка, която всъщност не съществува.

Тя не просто ще се опълчи на своята майка, която очаква от нея да бъде послушна, да си стои у дома и да бъде като нея, но по време на дългия, изпълнен с приключения и много нови приятели път, тя ще открие себе си.

Кратка информация за автора:

Цвета Белчева е съвременен детски писател, автор още на сборника с приказки "Аз искам да бъда..." и романа с образователен характер "Тялото говори”.

Автор е и на детското криминале “Инспектор Бу в разследване на КОЙ се опита да отрови капитан Пърси”, което се разпространява безплатно и може да се чете на сайта на писателката tsvetabelcheva.com.

Цвета Белчева е носител на наградата "Бисерче вълшебно", в категория "Нещотърсачи" за 2018 г. за книгата си "Тялото говори".

Кратка информация за илюстратора:

Илюстрациите на Радостина Пенева допълват книгите на Цвета Белчева още от самото начало. Макар да завършва специалност „Сценография” в Националната художествена академия и да работи като графичен дизайнер, едно от любимите ѝ хобита е илюстрирането на книги, основно за деца.

Автор е на множество илюстрации към книги на братя Мормареви от поредицата „Джобни стихчета”, Илка Бирова, Нина Белова, Елеонора Пенева, дискове с приказки и песнички за деца. Участва в различни проекти на разнообразни теми.

Повече за Радостина Пенева може да научите тук: https://www.behance.net/rada_mlada

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.