Жури от Силистра

Силистра 1Децата от Силистра са от онзи тип малчугани, които на истина четат много. Те участват и в най-различни събития и кампании, свързани с насърчаване на четенето. Често дори изпреварват децата от столицата по участие, а интересните и задълбочени коментари, които правят за любимите си четива, са способни да изумят всеки възрастен.

Както и в предишното гласуване за наградата „Бисерче вълшебно“, и в това издание децата от Силистра показват активно, че са читатели с мнение. Посещенията им в Регионална библиотека „Партений Павлович“ гарантирано допринасят за засиления интерес, защото екипът на Детския отдел на библиотеката успява още в началото на кампанията да запознае всички читатели с правилата за избор на книги и гласуване.

silistra banner

Както знаете, освен източник на четива, библиотеката предлага и други услуги, като достъп до интернет например, а в детския отдел в Силистра служителите на РБ „Партений Павлович“ отделят цели два компютъра, през които да се гласува в наградата „Бисерче вълшебно“ 2014.

Тези примери показват, че когато всички работят заедно за постигането на една цел, нещата могат да се случат по най-добрия начин и да дадат желаните резултати.

Ето и още снимки на четящите деца от Силистра:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.