Трета книга за татковци: Унки и великаните

Трета книга за татковци: Унки и великанитеЗаглавие: „Трета книга за татковци: Унки и великаните“

Автор: Иван Раденков

Илюстратор: Лили Ламер

Издателство: „Сиела“

Кратка анотация за книгата: Tретият роман за деца и татковци ни поднася поредното приключение на семейството на детектива Унки Марлюнки. Този път ще спим на палатки в планината, ще палим лагерни огньове, ще играем на стражари и апаши и всичко ще е „цветя и рози“, докато… не се появи мечката Кирази, а почти веднага след нея – и няколко чудати великани. Унки пък ще се заеме с разбулването на необичайна зеленчуково-плодова мистерия в компанията на най-странния изобретател на света. Чудесно четиво за уютна хижа в планината с мама и татко, или полюшвайки се в хамака пред палатката!

Да не забравяме и краткия комикс, който ви очаква вътре! Напред към приключенията!

Кратка информация за автора: Иван Раденков е роден 1976 г. и има двама сина, за които е готов да се вдетинява и да си взема най-редовно дозата гушкане и обич, защото знае, че когато пораснат, няма да има тази възможност. Автор е на 2 книги от „Историите от големия двор“ и още няколко за Унки Марлюнки. Свири и пее от 15 години с група Тролите.

Кратка информация за илюстратора:

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Невероятните приключения на Унки Марлюнки - книга за татковциУнки пътешества в космосаИстории от големия двор - Изчезналото слънцеИстории от големия двор. Пътешествие до края на света

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.