Произход

Произход

В гласуването книгата е събрала 4 гласа от общо 540 гласа в категория „Запалени читатели“, разпределени между 32 книги 🙂

Заглавие: „Произход“

Автор: Джесика Кори

Издателство: „Екслибрис“

Кратка анотация за книгата: Пиа израства в тайна лаборатория, скрита дълбоко в дъждовната гора на Амазония. Тя е първата от нова безсмъртна раса, създадена и отгледана от екип блестящи учени. В нощта на седемнайсетия си рожден ден Пиа намира дупка в електрическата ограда около строго охранявания комплекс и за първи път в живота си излиза навън.

Свободна в джунглата, Пиа среща Ейо, момче от близкото индианско село. Двамата се впускат в търсене на истината за произхода на Пиа – истина със смъртоносни последици, които ще променят живота им завинаги.

Кратка информация за автора: Джесика Кори е от сирийско-шотландски произход и е родена в Токоа, Джорджия. Пише първата си книга на 4-годишна възраст и оттогава мечтае да стане писател. Освен да пише, Джеси обича да играе и да гледа футболни мачове и е голям фен на „Барселона“. Поставя и театрални пиеси с университетски трупи. Живее в Колумбия, Южна Каролина, със съпруга си, двете си страхотни кучета и изобилие от книги, обувки и сладък чай.

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Произход“ очаквайте скоро на страниците на www.Detskiknigi.com.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.