Приключенията на Джак Бренин – трилогия

Приключенията на Джак Бренин - трилогия

В гласуването книгата е събрала 19 гласа от общо 540 гласа в категория „Запалени читатели“, разпределени между 32 книги 🙂

Заглавие: „Приключенията на Джак Бренин – трилогия“

Автор: Катрин Купър

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Животът на Джак Бренин се променя в деня, в който той намира златен жълъд, скрит в тревата. Момчето влиза в свят, за чието съществуване дотогава дори не е подозирало. Оказва се, че съществата там го чакат отдавна. Наричат го Избрания и очакват от него да стори нещо голямо, нещо добро, подвиг… Въпреки страховете си, Джак решава да помогне на своите нови приятели и се впуска в невероятно магическо приключение.

Комплектът съдържа три книги: „Златният жълъд“, „Гласруенската порта“ и „Сребърният хълм“.

Кратка информация за автора: В началото на 2010 г със „Златен жълъд“ – първата книга от трилогията за Джак Бренин, Катлин Купър печели престижната награда „Брит“ за непубликувани дотогава автори, като успява да пребори конкуренцията на още 21 000 кандидати. Скоро след това тя се превръща от неизвестна учителка в популярно име сред любителите на фентъзи и обичана писателка от децата в много страни.

От сайта „Детски книги“: Ревюта за „Златният жълъд“ и за „Гласруенската порта“ ще откриете тук и тук. Очаквайте и ревю за третата книга от трилогията на страниците на www.Detskiknigi.com.

Още от книгата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.