НДПЗ: Няма връщане назад

НДПЗ: Няма връщане назад

Книгата е събрала 34 гласа в категория „Майстори“.

Заглавие: „НДПЗ: Няма връщане назад“

Автор: Холи Робинс

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Какво е приятелството? Топла прегръдка, споделен сандвич, вълни от смях или пък буреносни облаци насред слънчево лято… Понякога никак не е лесно, но затова пък без него животът ти се струва празен. В поредицата ще прочетете изповедите на Ели за приятелството, за страховете и радостите й в училище и извън него. Тя ще ви разкаже за себе си, за най-добрите си приятелки, за техните мечти и перипетиите, през които минават. Винаги заедно!

Кратка информация за автораХоли Робинс е псевдоним на английската детска авторка Белинда Рапли. Белинда е израснала в Лондон в къща, преливаща от книги. Написала първата си книга едва 15-годишна и оттогава не спира да пише. Автор е на популярна детективска поредица за четири приятелки с понита. Обича книгите на Алекзандър Маккол Смит и живее в Съфолк с приятеля си и спасения от улицата черно-бял котарак Пъфин.

Освен, че е един от най-обичаните млади автори, Белинда е дипломиран инструктор по езда, пише за специализирани издания за коне и завършва образованието си по социална работа.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица: 

НДПЗ - Голямото училищно представление НДПЗ - Непознатата сестра

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.