НДПЗ: Няма връщане назад

НДПЗ: Няма връщане назад

Книгата е събрала 34 гласа в категория “Майстори”.

Заглавие: “НДПЗ: Няма връщане назад”

Автор: Холи Робинс

Издателство: “ФЮТ”

Кратка анотация за книгата: Какво е приятелството? Топла прегръдка, споделен сандвич, вълни от смях или пък буреносни облаци насред слънчево лято… Понякога никак не е лесно, но затова пък без него животът ти се струва празен. В поредицата ще прочетете изповедите на Ели за приятелството, за страховете и радостите й в училище и извън него. Тя ще ви разкаже за себе си, за най-добрите си приятелки, за техните мечти и перипетиите, през които минават. Винаги заедно!

Кратка информация за автораХоли Робинс е псевдоним на английската детска авторка Белинда Рапли. Белинда е израснала в Лондон в къща, преливаща от книги. Написала първата си книга едва 15-годишна и оттогава не спира да пише. Автор е на популярна детективска поредица за четири приятелки с понита. Обича книгите на Алекзандър Маккол Смит и живее в Съфолк с приятеля си и спасения от улицата черно-бял котарак Пъфин.

Освен, че е един от най-обичаните млади автори, Белинда е дипломиран инструктор по езда, пише за специализирани издания за коне и завършва образованието си по социална работа.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица: 

НДПЗ - Голямото училищно представление НДПЗ - Непознатата сестра

vote-01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.