Малкият Николà: Кой иска да играе с кукли?

Малкият Николà: Кой иска да играе с кукли?Заглавие: „Малкият Николà: Кой иска да играе с кукли?“

Автор: поредица „Аз се уча да чета“, базирана на ТВ-сериала „Малкият Николà“

Преводач: Румяна Маркова

Издателство: „Колибри“

Кратка анотация за книгата: Мари-Едвиж е направо ужасна: за да дружи с нея, Николà се озовава пред предизвикателство. Трябва да играе на татко и майка и да се грижи за нейната кукла цял един ден! Какво ще кажат приятелчетата му, когато разберат, че Николà играе момичешки игри?

Малко след като „Ваканциите на малкия Николà“, вторият пълнометражен филм с най-прочутия ученик в детската литература, излезе по екраните, интересът към историите за Николà е още по-голям! „Кой иска да играе с кукли?“ е лека, възхитително забавна книжка, съпроводена с красиви цветни илюстрации, пригодени за психиката на най-малките.

Тя е част от поредицата „Аз се уча да чета“ и е базирана на ТВ-сериала „Малкият Николà“, вдъхновен от култовата поредица на Рьоне Госини и Жан-Жак Семпе.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:
Малкият НиколаМалкият Никола тръгва пак на училищеМалкият Никола пътуваМалкият Никола и приятелчетатаМалкият Никола и съседитеЩуротиите на малкия НиколаИзненадите на малкия НиколаМеждучасията на малкия НиколаВаканциите на малкия НиколаКоледа с малкия Николаmnikola103mniksezabavl3tupnamalknik3mnsenzaciqta3otivamenapiknik3panikavmuz3tmipodkol3Малкият Никола: Ама че са странни момичетата!Малкият Никола за най-малките: СмелчагаМалкият Никола за най-малките: Правилникът за движениеМалкият Никола за най-малките: ТомболатаМалкият Никола за най-малките: Снимка на класаМалкият Никола: Бандата на пиратитеlkysmzalnauch3mngotovzaboi3sladkotokotence3

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.