Малката Божана и чудовището Тъмп

Малката Божана и чудовището Тъмп

В гласуването книгата е събрала 17 гласа от общо 1313 гласа в категория “Млади читатели”, разпределени между 49 книги 🙂

Заглавие: “Малката Божана и чудовището Тъмп”

Автор: Божана Апостолова

Издателство: ИК “Жанет-45”

Кратка анотация за книгата: „Малката Божана и чудовището Тъмп“ води младите си читатели сред звездите и древните митове, но им показва и различните лица на любовта и приятелството. С нея успешно завършва поредицата за приключенията на Малката Божана, която в течение на пет книги стана приятелка на много деца от цялата страна.

Кратка информация за автора: През 1989 г. Божана Апостолова създава полиграфически комплекс и издателска къща Жанет 45 и оттогава насам работи неотменно и непримиримо за просперитета и популяризирането на българската литература. Инициатор и съучредител на “Пловдив чете”, “Младият Пловдив чете”, нейно дело е и годишната литературна награда за поезия “Иван Николов”.
Самата Божана във времето е отбелязвала: “Приемам писането като лечение на собствената си душа”, “Успехът е, когато правиш хората щастливи”, “Мога да си позволя един жест на духа, адресиран към българската литература” , “Да откриеш неизвестния автор – това е моето удоволствие…”

Кратко интервю с авторката ще откриете тук.

От сайта “Детски книги”: Ревю за книгата “Малката Божана и чудовището Тъмп” ще откриете тук.

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Малката Божана в нощта на чудесата Малката Божана в деня на боклуците Малката Божана в подводния свят Малката Божана в магазин за смехорийки Деца дописват "Малката Божана" Чудото на сензорите Човекът с небето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.