И във Велинград гласуваха в „Бисерче вълшебно“ 2014

gramota biserche 2014Много деца решиха да дадат своя глас в тазгодишното издание на наградата за най-добра детска книга – „Бисерче вълшебно“ 2014. За някои от тях научихме от материалите, които ни изпратиха, други познаваме само задочно от техния вот. Едно обаче е ясно – всички деца, дали своя глас в периода 19.03. – 30.04.2014 г. са истински читатели с мнение!

Стана ни любопитна историята на едно училище с близо 125-годишни традиции в обучението на поколения малчугани – ОУ „Неофит Рилски“ във Велинград. В него учениците могат да открият много забавни начини да съчетават уроците с извънкласните занимания, а търпението, модернияj подход и всеотдайността на учителите доказват, че когато се отнасяш към децата по правилен начин и ги насърчаваш да растат спокойни и със собствено мнение, те ще се превърнат в прекрасни личности. 

Модерните похвати на учителите от ОУ „Неофит Рилски“ ще откриете и в насърчаването на четенето чрез номинираните в наградата „Бисерче вълшебно“ книги. Защо? Защото заглавията ни не попадат в задължителната учебна литература и всеки учител може сам да прецени дали да ги предложи на учениците си или не. Факт е, че за голяма наша радост и чрез учителите си, децата от Велинград са се срещнали успешно с нашите страхотни предложения и са се включили в почетното жури на наградата:

Velingrad_gramota OU Neofit Rilski

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.