Деца от с. Крушаре вече са част от почетното жури на „Бисерче вълшебно“ 2015

Децата от с. Крушаре гласуват в "Бисерче вълшебно" 2015

От 5 февруари 2015 г. всяко дете на възраст от 6 до 15 години има възможност да стане част от почетното жури в наградата за най-добра детска книга, избрана от самите деца, „Бисерче вълшебно“ 2015. За целта трябва да гласува за своята любима книга в някоя от трите категории – „Откриватели“, „Мечтатели“ и „Майстори“, както и за някоя от мултимедийните или интерактивни книги в категорията „Иноватори“. Всяко гласувало дете ще получи грамота за член на почетното жури на посочения във формата родителски и-мейл, както и шанс за участие в томболата за допълнителни награди, които ще изтеглим по време на детски книжен празник на 26 април 2015 г. в Bulgaria mall, София!

Децата от I и IV клас в с. Крушаре вече са избрали книгите, които да подкрепят в наградата „Бисерче вълшебно“ 2015, а ето и тяхното вдъхновяващо писмо, което истински ни зарадва:

„Здравейте, приятели!

 

Ние сме ученици от I-a и IV клас в ОУ „Черноризец Храбър“ – с. Крушаре. Много обичаме да четем детски книжки и с радост решихме да се включим в гласуването. За нас българският език не е майчин. В началото в училище ни беше трудно, но забавно. Помагаме си и сме много задружни. Учителките ни разказват много интересни приказки и ние ходим в детската библиотека и вземаме сами да четем.

 

Изпращаме Ви и наша снимка-поздрав с много слънчево настроение от първи клас. Чакаме с нетърпение  книжката-победител.“

Ние ви напомняме, че срокът за гласуване изтича в 23:59 часа на 12 април 2015 и ви приканваме да разгледате номинираните книги, да изберете книгата, която според вас трябва да спечели наградата и да гласувате за нея!

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.