Дъж и Кап

Дъж и КапЗаглавие: „Дъж и Кап“

Автор: Деница Илчева

Илюстратор: Ася Колева

Издателство: „Бяла лодка“

Кратка анотация за книгата: Това е една история за две капчици. За приятелство. За случайна раздяла. За кръговрат от приключения. И за една съвсем не случайна среща…

Кратка информация за автора: Деница Илчева е родена през 1979, има син на 5. След години работа във финансовата сфера решава, че е време да поеме по нов път в живота си. Избира да се отдаде на лични творчески проекти, води групови танцови практики, учи телесна психотерапия. Основател е на фондация „Потока“, чиято цел е да развива програми за личностно развитие чрез средствата на психотерапията и танца. Посветила е част от сърцето и времето си на каузата за родителските кооперативи и инициативата за създаване на иновативно свободно училище в България.

Кратка информация за илюстратора: Ася Колева се е занимавала с писане, превод от английски и унгарски език, илюстрация и графично оформление. Тя е автор на „Книга как се прави“, която бе номинирана в наградата „Бисерче вълшебно“ 2015 и бе включена в престижния каталог White Ravens 2015 на Международната библиотека за детско-юношеска литература в Мюнхен, Германия.

Още от книгата:

 

Други книги от този автор/поредица:

Книга как се прави

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.