Време е за сън

Корица: Време е за сън
Издания:мека корица

 

Малкото бухалче не иска да си ляга.

Ту му се хапва гофрета, ту пък чаршафът го драска...

Ама какъв е този странен шум, който не му дава мира?

Дали приказка за лека нощ ще помогне?

Мама изпробва различни начини да успокои бухалчето и накрая отново й хрумва чудесна идея как да го приспи.И то се унася в сладки сънища...

Забавна история за всички трудно заспиващи малки „бухалчета“ и техните търпеливи родители!

Кратка информация за автора:

Деби Глиори е писателка и илюстраторка на над 80 заглавия за деца на различна възраст. Работата й е отличена с редица престижни награди.

Кратка информация за илюстратора:

Работила като учителка по английски и книжарка, Алисън Браун решава да се отдаде на страстта си да пише и илюстрира детски книги. Днес тя работи с авторитетни издателства, а книгите й са публикувани на множество езици.

Кратка информация за преводача:

Петя Александрова е позната на българския читател със своите стихосбирки и книги с любопитни истории от нашето минало, както и с множеството сборници с детски приказки и стихове. Носител е на Наградата на Министерството на образованието и науката „Петко Р. Славейков“ за цялостно детско творчество, Националната награда „Константин Константинов“ за принос в детското книгоиздаване и на много други. Нейни произведения са включени в училищните читанки, а стиховете ѝ са преведени на английски, полски, румънски, руски, словашки и турски език.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.