Аз обещавам

Корица: Аз обещавам
Издания:мека корица

 

В тази книга баскетболната суперзвезда Леброн Джеймс окуражава децата и им напомня, че успехът ни зависи от самите нас.

Той ги насърчава да се стараят във всичко, което правят, и да преследват неуморно мечтите си.

Кратка информация за автора:

Леброн Джеймс има четири шампионски титли на NBA, два златни олимпийски медала и е четирикратен носител на наградата „Най-полезен играч“ на NBA. Освен това той е баща, съпруг и филантроп. Смята за свое най-голямо постижение основаното от фондация LeBron James Family училище „Аз обещавам“ в родния му град Акрън, Охайо. Приходите от продажбите на книгата подпомагат финансирането на проект на фондацията за работа с деца в неравностойно социално положение.

Кратка информация за илюстратора:

Нина Мата е водеща илюстраторка на детски издания, като чрез работата си тя се стреми на първо място на покаже на малките читатели красотата и многообразието на заобикалящия ни свят.

Кратка информация за преводача:

Петя Александрова е позната на българския читател със своите стихосбирки и книги с любопитни истории от нашето минало, както и с множеството сборници с детски приказки и стихове. Носител е на Наградата на Министерството на образованието и науката „Петко Р. Славейков“ за цялостно детско творчество, Националната награда „Константин Константинов“ за принос в детското книгоиздаване и на много други. Нейни произведения са включени в училищните читанки, а стиховете ѝ са преведени на английски, полски, румънски, руски, словашки и турски език.

Откъс:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.