Оранжевата подводница

Корица: Оранжевата подводница
Издания:мека корица

 

ОРАНЖЕВАТА ПОДВОДНИЦА е направена от въображение, от 100 процента оранжево въображение.

Няма нито грам стомана в нея и все пак тя ще победи и най-страшните чудовища, които бродят из моретата и океаните. Роди се в сънищата на едно дете и то я нарисува и толкова си я хареса, че тя оживя и потегли по света. И така се написа тази история...

В ОРАНЖЕВАТА ПОДВОДНИЦА ще срещнете герои, които познавате от книгата МУХАТА ДЕТЕКТИВ, променени до неузнаваемост. А също и много нови герои, доста чудати. Най-чудната от тях – оранжевата подводница Транспаранта. А какво прави вълшебната детективка Цеца в новата книга? Ето това е голямата изненада, която естествено не бързаме да разкрием!

Едно е сигурно – ще се забавлявате добре с нашата оранжевата подводница и храбрия й екипаж.

ОРАНЖЕВАТА ПОДВОДНИЦА е вълшебното преобразяване на МУХАТА ДЕТЕКТИВ в ново незабравимо приключение. Приобщаващият шрифт Adys ще улесни при четенето деца с лека и средна форма на дислексия.

Кратка информация за автора:

Десислава Лазарова е писател, преводач и издател. Дълги години работи с българските издателства като преводач на книги за големи и малки читатели. Позната на читателите с детските си книги „Вълшебни приказки за Тик и Так“(1998) и „Мухата детектив“ (2020), с романа за българския преход „Джиесем“(2007), с преводите си на „Залезът на Запада“ от Освалд Шпенглер, на приказките на Е.Т.А.Хофман и Ерих Кестнер.

„Оранжевата подводница“ е втората детска книга, създадена в издателското й ателие СКРИБО, където книгите се правят дълго, с отдаденост и грижа към всеки детайл.

Кратка информация за илюстратора:

Марина Червенкова е художник сценограф на множество екранни и сценични продукции у нас и в чужбина. Любовта й към илюстрацията и произведенията за деца я срещна с “Оранжевата подводница” и тази среща се превърна във вдъхновяващо приключение в изкуството на детската книга.

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.