Властелини на времето 1: Часовият ключ

Корица: Властелини на времето 1: Часовият ключ
Издания:твърда корица

 

Василена е обикновено земно момиче, което живее с  баба си Марта.

Но неочаквано научава, че нейният баща е влиятелен маг от Ефлара. Той е времелин, тоест властелин на времето, и живее в паралелен магичен свят на земния, създаден със специален способ за времево отместване.

Василена при странни и опасни обстоятелства попада в изумяващата среда на времелини, феи и лютове, където се оказва въвлечена във вражди и битки, и не може да избегне ролята си в тях. Дори приятелите, които намира там, не успяват да разберат коя е тя самата. Обкръжена от подкрепа, враждебност и подозрения, тя самата не умее нищо или... само така изглежда.

Дали е шпионка, внедрена от баща си, който се стреми към върховната власт? Или тя самата е могъща времелинка, която бързо напредва в своите умения? Ще може ли да спаси Ефлара и земята, която там наричат Тера, от катастрофален сблъсък? Василена не знае, но ù предстои да направи всичко възможно за това!

Кратка информация за автора:

Наталия Шчерба е украинска писателка, родена в Беларус. В момента живее в Словакия. Автор е на не една поредица, а книгите и са превеждани на множество езици.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.