Деца на гората 6: Денят на отмъщението

Корица: Деца на гората 6: Денят на отмъщението
Част от Деца на гората поредица:
  • Деца на гората 6: Денят на отмъщението
Издания:твърда корица

 

Време е!

В Скалистите планини е лято и Караг и приятелите му са на път да вземат годишните си изпити. Но е трудно да се съсредоточиш над уроците, когато те вълнуват много по-важни тревоги.

Вече е ясно.

Великият ден на отмъщението на Милинг неизбежно ще настъпи. Жестокият превръщенец не се колебае да напада дори беззащитни деца.
Караг и приятелите му отчаяно продължават с опитите да защитят хората, срещу армията превръщенци, които Милинг е привлякъл на своя страна.

За тях сега всичко е заложено на карта. Ще се справят ли учениците от “Клиъруотър Хай” с подобна заплаха? Ще успеят ли на време да разкрият тайната на най-опасния превръщенец в Америка? И на каква цена?

Кратка информация за автора:

Катя Брандис е псевдонимът на немската писателка Силвия Енглерт, под който тя пише романите си за деца и младежи. Изучавала е американска, германска и английска култура и дълги години е работила като журналист. Автор е на над 50 книги, повече от половината от които са за младежи. Най-голям успех бележи поредицата ѝ „Деца на гората“, която бързо става любима на децата в Германия и десетки други държави.

Кратка информация за преводача:

Галина Златарева е автор на исторически романи, детски разкази и стихове, както и преводач на множество произведения в поезия и проза.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.