Вълшебство в полунощ

Корица: Вълшебство в полунощ
Издания:твърда корица

 

Пет коледни истории, написани от сърце, ще ни разходят из захарната страна, ще ни заключат в музея, ще ни отведат чак до Бродуей!

Ще се повозим на истински коледен влак и накрая заедно с едно малко момиченце ще спасим откраднатата Коледа.

Всяка приказка се случва в различно време и епоха, но общото между тях и героите в тези истории е, че те успяват да преборят трудностите благодарение на вярата си във вълшебствата. Но какво е истинското вълшебство, ако не вярата в самите нас!

Кратка информация за автора:

По образование Ралица Мерджанова-Стефанова е магистър психолог и педагог, а в момента е докторант към Педагогическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Страстта ѝ обаче е работата с деца и над 12 години е преподавател по спортни танци, мюзикъл и театър „Бродуей“ на деца и младежи.

Носител е на редица награди и отличия на международната танцова сцена. Тя е и един от създателите на танцови училища Dance Station. „Вълшебство в полунощ“ е дебютната ѝ книга с 5 истории, които първо са поставяни на сцена под формата на сценарии за танцови спектакли.

Кратка информация за илюстратора:

Яна Попова е награждаван и утвърден илюстратор на свободна практика, живеещ в Лондон, Англия. Специализира основно в сферата на детските книги и илюстрации, изпълнени в игриви и ярки цветове, грабващи вниманието на малки и големи. Завръща се в България с цел да използва опита, събран навън, и да помогне за развитието и разнообразието на детската литература и въображение.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.