В Невидимия свят с Иван Милев

Корица: В Невидимия свят с Иван Милев
Част от История на изкуството за деца поредица:
  • В Невидимия свят с Иван Милев
Издания:твърда корица

 

Тази книга за деца ще ви отведе на пътешествие назад във времето, в което е живял художникът Иван Милев, но и в света на фантастичното, магичното и необикновеното.

Тя разказва на малките любители на изкуството историята на този любим художник, и в същото време е приказка за силата на въображението, на мисълта и духа.

В края на книгата ще намерите живота на Иван Милев в дати, както и речник с всички митични същества – участници в книгата.

"В Невидимия свят с Иван Милев" следва първата книга от поредицата “История на изкуството за деца”, посветена на Владимир Димитров-Майстора. В тази поредица читателите избират с анкета, кой да бъде следващият автор. Иван Милев единодушно беше избран сред 12 други български художници.

Ето и историята на създаването на книгите за любители: https://amateursbooks.com/category/what-happened-untill-now/

Научете повече и за живота на художника Иван Милев: https://amateursbooks.com/category/stories-art-artists/ivan-milev/

Кратка информация за автора/илюстратора:

Кристина Тужарова е графичен дизайнер и илюстратор, автор и лектор в “История на изкуството за любители”. Автор е на книжките “Малка сладка”, “Малка соленка”, “За Майстора на цветовете”, “В Невидимия свят с Иван Милев”. Завършила е Художествената гимназия в София и Националната художествена академия, специалност “Плакат”.

Откъс:

В Невидимия свят с Иван Милев

Ето и кратко видео за книгата:

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.