Упупа Утъркули в света на изобилието

Корица: Упупа Утъркули в света на изобилието
Издания:твърда корица

 

Признайте си, че и на вас ви се случва често да ровите дълго в шкафчето с кухненски аксесоари, докато намерите точния прибор. Белачки, отварачки, щипки и лъжички... толкова са много.

Кой би се справил с цялото това изобилие? Дори домашните духчета, какъвто е всъщност Упупа, изпитват трудности.

Тази книга ще ви покаже как вещите, които сме забравили в ъгъла на витрината или скрина, могат да бъдат в полза на някого в нужда. Как даряването всъщност е сериозна работа и е добре да следваме някои прости, но важни правила.

Кратка информация за автора:

Таня Петкова живее във Варна със семейството си. Завършва приложна лингвистика във Великотърновскияуниверситет и по професия е преводач. Създател е на издателство „Ясна книга“, под чиято шапка излизат двете ѝ авторски книги „Виждам те“ и „Истории от космоса“. „Упупа Утъркули в света на изобилието“ е нейната трета книга, която ще ви запознае с педантичното и привидно незабележимо домашно духче, което промени ежедневието на едно семейство и го научи да даряват  внимателно и с уважение към другите.

Кратка информация за илюстратора:

Катрин Ефтимова е родена и израснала във Варна, там, където морето и небето се срещат. Прекарва детството си в игри навън. Завършва дизайн за архитектурна среда, както и комуникативен дизайн в Истанбул. Докато е в колоритен Истанбул, преоткрива рисуването. В момента живее и работи във Виена. Обича да илюстрира истории с преплетени реални и фантастични сюжети. Професионално се занимава с илюстрации и графичен дизайн. Когато не рисува, обича да чете, да готви и да се разхожда из природата със сродна душа.

Откъс:

Upupa

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.