Стъпка по стъпка: Обичам

Корица: Стъпка по стъпка: Обичам
Част от Стъпка по стъпка поредица:
  • Стъпка по стъпка: Обичам
Издания:твърда корица

 

„Обичам“ е книжка от новата поредица картонени книжки „Стъпка по стъпка“ на издателство „Емас“, предназначена за деца на възраст от 1 до 3 годинки.

Поредицата се занимава с новите етапи в живота на детето и съпътстващите нови стъпки в ежедневието му. Време е да махнем биберона, да правим пиш в гърнето, да си мием зъбките, да тръгнем на детска градина, да отидем на лекар...

Как да обясним на малчугана какво ще прави, как да го убедим, че без това не може? Със своите забавни куплетчета книжките от поредицата ще бъдат ценен помощник в това нелеко дело. Особено място в поредицата заема книжката „Обичам“, предназначена да разкрие на детето най-важното чувство в неговия живот – любовта. Любовта към мама и татко, към братчета и сестричета, към баба и дядо, към другарчетата в детската ясла или градина. Любовта, която трябва да го съспътства през целия му живот.

Кратка информация за преводача:

Маргрета Григорова е родена през 1964 г. в гр. Дряново. Завършва българска филология с втора специалност история във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Преподавателка е по славянски литератури и по полска литература в същия университет. Авторка е на 42 славистични публикации в български, полски и руски издания и на две полонистични монографии. Научните ѝ интереси са в областта на ритуално-митичните и религиозни кодове в славянските литератури, литературната феноменология на пътуването, националните образи на света и техните исторически контексти, проблематиката на културната идентичност, свързана с принадлежността към погранични земи и миграционни общности.

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.