Случаят с третата сила (книга 1)

Корица: Случаят с третата сила (книга 1)
Част от Третата сила поредица:
  • Случаят с третата сила (книга 1)
Издания:мека корица

 

Григор винаги е имал странното усещане, че в Софийския университет се крие някаква тайна. Едва в трети курс обаче той започва да разплита мистерията, благодарение на новия си съквартирант, приятелите си и… един необикновен клуб.

След поредица от невероятни случки Григор става част от тайно общество, което има свои правила и крие безброй опасности. Ще успее ли да намери място за себе си там, или желанието му да бъде специален ще му коства живота?

Междувременно зловещо стогодишно пророчество започва да се сбъдва и само най-могъщата есперска сила може да го спре. Оказва се, че Григор е обрекъл всички, без дори да го осъзнава.

Кратка информация за автора:

Цветина Цолова е разказвач на фантастични истории и е родена през същата година като фрапучиното в Starbucks. Заради любовта си към Yu-Gi-Oh! и други такива глупости учи японски в 18 СОУ. За да разочарова окончателно роднините, след това следва в НМУ (Нов магически университет) специалност „Кино и телевизия“. „Случаят с третата сила“ е вторият роман на Цвети. Тя е позната на читателите със сборника с разкази „Нулева година“ и романа „Да спасиш сън“ (изд. „Асеневци“).

Още книги от автора:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.