Шаро Холмс и случаят с откраднатите кралски бижута

Корица: Шаро Холмс и случаят с откраднатите кралски бижута
Издания:мека корица

 

Когато кралските бижута изчезват от Кучешкия дворец, известният детектив Шаро Холмс и неговият доверен помощник доктор Котсън трябва да разрешат престъплението. Но ще успеят ли – с наличието на множество заподозрени и изстиваща следа – да хванат виновника навреме?

Това вълнуващо приключение включва над 30 игри и загадки, сред които умопомрачителни лабиринти, пъзели с числа и предизвикателства за търсене и намиране. Ще успееш ли да ги решиш и да помогнеш на Холмс и Котсън да разкрият най-сложния си случай досега?

Кратка информация за автора:

Тим Колинс е родом от Манчестър, но в момента живее в Лoндон. Той е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 30 езика и печелят редица награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City award“ през 2011 г. и „Lincolnshire Young People's Book Award“ през 2012 г.

Кратка информация за илюстратора:

Джон Бигуд е британски илюстратор и графичен дизайнер. Работил е върху различни книги за деца и възрастни и придобива популярност с поредицата за Шаро Холмс и книгата „How to Draw People for the Artistically Anxious“.

Кратка информация за преводача:

Анелия Петрунова се занимава професионално с преводи и работи с шведски, английски, испански и норвежки език. Позната е на българската читателска публика с преводите на книгите за деца и възрастни на Туве Янсон, за които е отличена с наградата на Съюза на преводачите в България, както и на комиксите, писмата и биографията на финландската писателка. Работила е и върху преводи на автори като Майгул Акселсон, Юханес Анюру, Лив Стрьомквист, Инти Чавес Перес, Юрт и Русенфелт, Матиас Едвардсон, Карина Сайнс Борго, Кармен Мола, Луиз Пени, Селуин Е. Фипс, Луиз Пени, Джак Джордан.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.