Съни и неговите случки без бодли (книга 1)

Корица: Съни и неговите случки без бодли (книга 1)
Част от Съни поредица:
  • Съни и неговите случки без бодли (книга 1)
Издания:твърда корица

 

„Съни и неговите случки без бодли” се разкрива малкия свят на едно малко момче с неговите неподправени взаимоотношения. Героите говорят с езика на децата и това ги прави естествени и още по-близки. Действието се развива спокойно и предвидимо, за да се достигне до победата на доброто.

В първата книжка са разказани четири малки случки:

  • Пижамката на Съни
  • Изчезването на Съни
  • Съни и крилатите тулумбички
  • Съни и гладните цветя

Описани разбираемо и обичливо, късите историйки са примамливо забавно четиво за деца от три до осем години. Няма да бъде голяма изненада, ако към тях се присъединят и техните родители, баби и дядовци, лели и чичовци, за да си припомнят прекрасния свят на хлапашки лудории и безкрайно въображение. А това дали тези историйки са само приказка, или са детски сън, ще могат да решат малките читатели или тези, които пазят детинското у себе си.

Кратка информация за автора:                                                                                                                                   

Емил Молхов завършва "Българска филология" във Висш Педагогически Институт в гр. Шумен, двегодишен специализиран курс по кинодраматургия във ВИТИЗ, Научен магистрат по "Образование на студенти със специални нужди" към Национален университет в Лос Анджелис.

Работил като асистент режисьор и редактор в Студия за игрални филми, журналист редактор в Разпространение на филми, и 18 години като гимназиален учител в Лос Анджелис.

Публикувал е приказки за деца в български списания, има детски радиопиеси, сборник с детски приказки (изд. "Народна младеж", 1989 г.). Автор е на сценарии за документални и за два игрални филма. Артистичен директор на куклен театър в Торонто, Kанада и Лос Анджелис, САЩ.

Кратка информация за илюстратора:

Фиделия Косева е утвърден млад дизайнер-илюстратор в областта на книгоиздаването. Нейните проекти красят кориците и съдържанието на книги от водещите български издателства. Има бакалавърска степен по специалност “Графичен дизайн” от НБУ. Работи като графичен дизайнер от девет години, а като художник на корици на свободна практика – от седем. По-голямата част от професионалия ѝ опит е в сферата на книгоиздаването.

Откъс:

Съни

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.