Чудният нов свят

Корица: Чудният нов свят
Част от Чудният нов свят поредица:
  • Чудният нов свят

 

Чудният нов свят“ ни пренася в изоставената фабрика между Пукнатината, хълмовете и стария кактус. Там, пет метални създания, не по-големи от човешка длан, се пробуждат за нов живот. Те черпят енергия от тайнствен Източник – през деня усърдно пазят цветната си градина от набезите на свирепи вредители, пясъчни бури и киселинни дъждове, а нощем сънуват причудливи сънища. Изневиделица се появяват сеещите опустошение и разруха гадини. Ще устои ли Чудният нов свят на тази нова неочаквана опасност?

Предстои ви наистина забележително пътуване с невероятните герои на Чудомир Драгнев, богатите илюстрации на Николай Михайлов и красивата история на Марин Трошанов.

В книгата ще намерите инструкции как да визуализирате добавена реалност чрез QR кодовете, които съпътстват историята. Тя е част от процеса на създаване на изображенията от Николай Михайлов (3D артист).

Кратка информация за автора:

Марин Трошанов mише фантастична и детска проза, поезия, сценарии за комикси и популярни статии. Носител е на престижни международни и национални награди за литература, сред които „Перото“ (2019 г.) и „Константин Константинов“ (2020, 2022 г.).

Кратка информация за илюстратора:

Николай Михайлов работи от 1998 г. като аниматор, визуализатор и режисьор за архитектурни, телевизионни, кино и уеб проекти. Сертифициран инструктор по 3dsMax и V-Ray. Дълбоко вярва в нуждата от по-качествено и адекватно на съвременната ера образование.

Кратка информация за създателя на героите:

Чудомир Драгнев е самоук скулптор и иноватор в сферата на метала. Осъзнавайки важността на рециклирането в наши дни, той дава своя пример чрез произведенията си. Използва нестандартни методи на обучение, с което цели да обогати метала като изкуство. Създава първообраза на героите, които впоследсвие Николай Михайлов пресъздава в 3D среда.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.