Разреши мистерията: Машина за чудовища (кн. 1)

Корица: Разреши мистерията: Машина за чудовища (кн. 1)
Издания:мека корица

 

Машината за чудовища на доктор Франкълфинк е изчезнала! Йети детективът Клаус Солстааг се нуждае от твоята помощ, за да разкрие крадеца.

Дали да се усъмниш в Брамуел Стокър – страховитият вампир? Или може би в Гръндъл и Гринола, пакостливите гоблински близнаци? Може би трябва да проследиш уликите, свързани с хитрите вещици? Или пък смяташ, че чудовищният син на доктора, Монти, ще те отведе при крадеца? Ти решаваш! Пред теб стои класическа книга-игра, която ще те разсмее, държи под напрежение и развълнува. А най-хубавото – можеш да я четеш пак, пак и пак, а историята всеки път да бъде различна.

Кратка информация за автора:

Гарет П. Джоунс е автор на много книги за деца, предимно приключенски и с фентъзи мотиви. Историите му са забавни, вълнуващи и пълни с необичайни герои.

Кратка информация за илюстратора:

Луиз Форшоу е илюстраторка и авторка на детски книги. Завършва илюстрация и работи в малко студио със своите три кучета. До момента е работила върху над 80 заглавия.

Кратка информация за преводача:

Мартина Андреева е преводач на художествена и нехудожествена литература. В свободното си време обича да превежда аниме поредици и да чете книги за малки и големи читатели. Превежда книги професионално от близо две години, а последната година работи предимно върху детски заглавия.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.