Дневникът на вещицата по неволя (кн. 1)

Корица: Дневникът на вещицата по неволя (кн. 1)
Част от Дневникът на вещицата по неволя поредица:
  • Дневникът на вещицата по неволя (кн. 1)
Издания:мека корица

 

Градчето Малко Заклинаево не прилича на никое друго място, на което съм живяла преди. То е извънредно, ЗАГАДЪЧНО различно!

Знаете ли, че тук е пълно с черни котки, които са навсякъде? И почти всеки носи наметало и островърха шапка, а на витрините на магазините има странни табели като: Вземете своята прясна кукувича слюнка оттук! Има я и ОГРОМНАТА подробност, че новото ми училище съвсем не е като обикновените. О, да… Струва ми се, че е ВЕЩЕРСКО УЧИЛИЩЕ! Сега е точният момент да разбера дали мога да правя магии…

Кратка информация за автора:

Пердита и Онър Каргил са майка и дъщеря, обединени от любовта си към създаването на истории. След кариера като адвокат, Пердита решава да се отдаде на мечтата си да пише художествена литература. Онър, наскоро завършила Оксфорд, пише художествени и нехудожествени заглавия. Живеят и творят в Лондон.

Кратка информация за илюстратора:

Кейти Сандърс е илюстратор на детски книги. Знаела е, че иска да бъде илюстратор, когато е била на пет години и са публикували нейна рисунка в малко британско списание. Обича да работи с искрящи цветове и различни текстури, за да създаде фантастични нови светове и сладки герои, които децата ще обикнат.

Кратка информация за преводача:

Мартина Андреева е преводач на художествена и нехудожествена литература. В свободното си време обича да превежда аниме поредици, за което получава награда за Преводач на годината за 2023 година от Цитаделата. Превежда книги професионално от близо две години, а последната година работи предимно върху детски заглавия.

Още от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.