Прегръдки от Топлите земи. Приказки с поука

Корица: Прегръдки от Топлите земи. Приказки с поука
Част от Прегръдки от... поредица:
  • Прегръдки от Топлите земи. Приказки с поука
Издания:твърда корица

 

Скъпи деца,

Пред вас е третата книга от поредицата ПРЕГРЪДКИ с нови пет приказки, написани с обич и с желание да ви разкажа няколко истории с герои от далечни, но топли земи. В книгата ще ви запозная отново с диви животни. Надявам се да ви станат любимци и да почувствате споделените емоции, защото те преживяват същото като нас, хората. Имат нашите качества и страхове, изправят се пред същите трудности, но и се наслаждават на безброй весели дни.

Ако ги последвате в топлите земи, можете да научите кое прави лъва силен, кой плаши носорога, може ли хипопотамът да не бъде мързелив, смешна ли е всяка шега на маймунката и има ли зебра, пред чиято смелост дори лъвът отстъпва.

Нещо повече – ще усетите сами, че от вас зависи как ще се справите, когато ви е трудно или тъжно, когато сгрешите или обидите някого. Всяка ситуация може да бъде променена, стига да имате желанието и смелостта да го направите.

Моят голям стремеж е да ви покажа, че не сте сами в трудностите и че можете да преборите всеки страх и съмнение.

За нас, вашите родители, вие сте най-голямата радост и най-свидното в нашето настояще и бъдеще! Искреността и спонтанността ви правят най-ценните читатели и слушатели! Благодаря ви за това!

С обич,

Никоела

Кратка информация за илюстратора:

Калина Тодорова e художник портретист по професия. Дебютът й като художник илюстратор на книги започва с поредицата "Прегръдки от Африка", "Прегръдки от морето" и "Прегръдки от Топлите земи". В свободното си време обича да пътува сред природата, а любимите ѝ книги са много, обожава класиката.

Дизайнът на кориците и оформлението на тялото са дело на Novis Design.

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.