Историите на Милу и Жужу. Приятелство без граници (двуезично издание )

Корица: Историите на Милу и Жужу. Приятелство без граници (двуезично издание )
Издания:мека корица

 

В ръцете си държите новото двуезично помагало по френски език „Историите на Милу и Жужу. Приятелство без граници“. Книгата включва 30 текста с паралелен двуезичен превод от френски на български език, вдъхновени от гениалните идеи и учение на д-р Георги Лозанов.

Хамстерът Жужу пристига на гости от Белгия по езиков проект в семейството на Милу във Франция. Докато двамата се опознават, заедно с тях ще научите много любопитни факти за френската култура, история и забележителности, но и обичайните неща от ежедневието в училище, у дома, навън, спортуването, храната, приятелството, любовта… и ще разгледате Париж!

Кратка информация за автора:

Катерина Трифонова и Ани Иванова са дългогодишни преподаватели в ЧОУ „Малкият принц”, гр. Варна. Наред с ежедневната преподавателска дейност, те работят по различни международни проекти по европейската програма Erasmus+, редица национални и международни събития и състезания – Седмицата на Франкофонията, Седмицата на вкуса, Spelling Bee, Creative Writing, Future Explorers и др. Всяка година подготвят ученици за покриване на езикови нива: по френски – сертификати DELF (A1, A2, B1 Junior et Scolaire) и английски език – сертификати на Кеймбридж (Key, Preliminary, First).

Кратка информация за илюстратора:

Полина Иванова и Георги Цанев създават фантастични илюстрации и придават особен чар на тази феноменална двуезична книга.

Дизайнът на кориците и оформлението на тялото са дело на Галя Петрова – художник по професия и призвание, рисува фантастични стъклописи, с няколко много успешни изложби зад гърба си. Освен това е художник илюстратор на учебна и художествена литература.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.