Объркан свят

Корица: Объркан свят
Издания:мека корица
Страници: 48

 

В първата част малката Влади сънува странен сън и в него вижда познати или напълно непознати животни, които смайват с вида и поведението си. Смешните създания, подражаващи с неописуемо очарование на хората, са попаднали в объркания свят, създаден от въображението и сънищата, и са далеч от родните си места.

Ала щом момиченцето се събужда, приканваме децата да вземат боичките и да се впуснат в забавно приключение – оцветявайки животните във втората част на книжката, да ги върнат в естествената им среда, там, където те наистина се срещат.

Заниманието ще донесе на малчуганите радост и неусетно, с приятно и хубаво чувство, ще научат интересни неща за природата в реалния свят.

Кратка информация за автора:

Мариана Николова е родена и живее в София. Авторка е на стихосбирки, есета, сборници с разкази и пътеписи, романи. През 2011 г. е удостоена с почетен диплом на конкурса „Европоезия“, организиран от Асоциация „Европейски срещи – Европоезия“ във Франция. През 2017 г. Салонът за българска култура и духовност в Чикаго й присъжда награда за цялостно творчество.

„Объркан свят“ е първата й книжка за деца.

Кратка информация за илюстратора:

Рисуването винаги е било голяма част от живота на Емилия Искренова. Тя завършва Анимация в Art College of Visual Arts София, както и анимационен курс в Австралия. Работила е по най-разнообразни проекти, свързани с дизайн – от графичен дизайнер до потребителски интерфейс за детски игри.

Има издадени детски книжки като автор и илюстратор, както и такива, на които е само илюстратор. Повече за работата ѝ ще откриете тук: https://www.iskrenova.art/

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.