Великото приключение на малкото китче Съни (двуезична)

Корица: Великото приключение на малкото китче Съни (двуезична)
Издания:твърда корица (английски)
Страници: 44

 

„Тази книжка е с послание – чрез историята на едно малко китче искам да разкрия една част от чудото Океан. Книжката е достоверна и е написана с много любов към децата и морските обитатели. Китовете общуват помежду си; те са изключително емоционални, нежни, интелигентни и индивидуалисти.

Чрез тази книжка бих искала да възпитаваме любов към всяко живо същество на тази планета и да живеем в синхрон с Вселената.“

--Цветелина Спиридонова

Кратка информация за автора/илюстратора:

Цветелина Спиридонова е родена в София. Завършила е Национално училище за изящни изкуства „Илия Петров“ и Национална художествена академия с магистърска степен „Графика“ при проф. Петър Чуклев.

Майка е на две деца и работи с деца от различни националности. Развива тяхното въображение и поощрява чрез визуални изкуства индивидуалността им и лесното проговаряне на английски език.

Осъществява множество самостоятелни и групови изложби в България и по света. Нейни картини са в колекцията на Конгресменската библиотека във Вашингтон и Линдолс музей в Южна Африка.

От 2010 година работи по проект Да спасим Океаните и Моретата. Мисията й е за опазване на околната среда и светло бъдеще за децата.

Откъс:

Pages from Sunny

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.