Новата футболна треньорка

Корица: Новата футболна треньорка
Издания:мека корица (английски)
Страници: 88

Не мислех, че ще е толкова различна. Мари не беше споменала, че госпожица Шарлот е тънка и висока като аспержа, че определено не е първа младост и че носи шантави дрехи и огромна шапка, малко като шапка на вещица, само че отгоре беше заоблена, а не островърха…

Предстои финалният мач за сезона и учениците от Блек Дък Брук трябва на всяка цена да победят съперниците си от Блубери Бей. А госпожица Шарлот – новият треньор по футбол, има доста странни методи за подготовка на отбора. Например как децата да се научат да губят! Но също и да се забавляват. И това наистина дава резултати, колкото и да звучи невероятно. Но дали надеждите за победа няма да се изпарят, когато звездата на отбора решава да се присъедини към противниците?

Третата книга от поредицата на Доминик Демерс за шантавата стара дама е вдъхновяваща история за вярата в собствените сили и за удоволствието от играта.

Първата книга, "S.O.S. Нова учителка" грабна Награда "Бисерче вълшебно" 2018 в категория "Изследователи" (8-10 г.).

Кратка информация за автора:

Доминик Демерс (родена на 23 ноември 1956 г.) е френско-канадска писателка на детски романи с множество награди. Книгите ѝ са превеждани на десетки езици. Демерс има докторска степен по детска литература и е най-известна с поредицата си за приключенията на емблематичната госпожица Шарлот.

Кратка информация за илюстратора:

Тони Рос (роден на 10 август 1938 г.) е британски илюстратор и автор на детски книги. Днес той е един от най-популярните и характерни илюстратори на детски книги в света, като през 2016 и 2017 г. оглавява класацията на "The Bookseller" за най-продаван детски илюстратор.

У нас Рос е най-известен е с илюстрирането на произведенията на Дейвид Уолямс и книгите от поредицата "Ужасния Хенри" на Франческа Саймън.

Откъс:

https://issuu.com/biserche_valshebno/docs/__________________________-______

Още книги от същия автор:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.