Необикновени приказки за смартфони и още нещо…

Корица: Необикновени приказки за смартфони и още нещо…
Издания:мека корица (английски)

 

Децата обичат всякакви вълшебни истории, но понякога не се разпознават в класическите приказки.

В книгата „НЕОБИКНОВЕНИ ПРИКАЗКИ за смартфони и още нещо...“ представяме актуални теми от ежедневието на малчовците – за диетите на пълните деца, за пристрастяването към смартфоните, за желанието на децата да избягат от вкъщи, защо английският е важен...

Приказките са написани с много грижа и любов към децата и с истинско разбиране към тяхната душевност. Позабавлявайте се с интересните истории, насладете се на красивите илюстрации и позволете на приказките да ви отведат в един вълшебен свят!

Кратка информация за автора:

Диана Петрова има четири издадени книги с приказки, две от които са бестселъри – „Мъдри приказки“ и „Приказки за цялото семейство“, отличена като книга на бъдещите читатели с мнение в Награда „Бисерче вълшебно“ 2018.

Автор е на първата книга с приказки за осиновени деца в България – „Двойната планета“, както и на „Приказки от Изгрева“, създадени по разкази на ромски деца.

Била е член на жури в два детски конкурса: „Петя Дубарова“ и „Моят учител супергерой“ на фондация „Тебешир“. Преподава творческо писане за деца и юноши в школата „Заешката дупка“ и към фондация „Елизабет Костова“.

Кратка информация за илюстраторите:

Илюстрациите са изготвени от доц. д-р Александър Гьошев, ръководител на катедра „Дизайн“ в Академия за музикално танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“, и от негови студенти: Даниела Мачулекова, Деница Денева, Нина Николова, Анелия Атанасова, участници в проект „Студентски практики“.

Откъс:

Diana Petrova 1

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.