Мечок на име Мечидренки

Корица: Мечок на име Мечидренки
Част от Да четем заедно! поредица:
  • Мечок на име Мечидренки
Издания:мека корица (английски)
Страници: 56

Един ден на вратата се звъни и пред Юлине застава необикновеният мечок Мечидренки. Юлине не може да си намери място от радост – най-после ще си има приятел! И то какъв! Мечидренки се нанася на тавана и скоро открива причината за странното призрачно шумоликане в жилището на най-новата си приятелка.

„Мечок на име Мечидренки” от новата поредица „Да четем заедно!” е за децата, които правят първите си стъпки в самостоятелното четене. Едрият шрифт, разделените на кратки части истории, забавните илюстрации, които допълват текста и подпомагат по-лесното му разбиране, ще дадат възможност на прохождащите читатели не само да се почувстват по-уверени, но и бързо да натрупат опит в самостоятелното четене. Засега в поредицата има четири забавни книжки.

Кратка информация за автора:

Щефани Шнайдер (1972) учи изящни изкуства в Колеж по изящни изкуства в Брауншвайг. След дипломирането си започва да преподава рисуване и немски в началното училище. Но през 2004 г. се сбогува с учителската професия, за да осъществи детската си мечта да пише книги. Оттогава работи като писателка за деца и възрастни. Така че всяка сутрин тръгва с тетрадката си към любимото си кафене, за да излезе после оттам с някоя нова истории. Живее със съпруга си и две дъщери в Хановер.

Кратка информация за илюстратора:

Autor: Kai Schüttler-Foto: privat-Das Foto ist honorarfrei.

Кай Шютлер е роден през 1988 г. в Мюнстер. Учи графичен дизайн и илюстрацията в родния си град. След завършване на образованието си работи на свободна практика като илюстратор на детски криги за различни възрасти. От 2013 г. живее и работи в Гревен.

Още книги от поредицата:

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.