Баобаба (Феята от захарницата 4)

 

Светът на феите е в опасност!

Светът на хората е в опасност!

Нова мисия – доста трудна при това.

Добре че Филип може да сметне колко прави две и две.

Да, ето я новата книга, посветена на Ванилия! В нея ще откриете старата Ванилия. Много старата Ванилия. Има ги и 11-годишния Филип, и Всесилия (чиято възраст не бива да се изтъква), и мама Петя, и още много герои, които ще ви накарат да се ококорите, да се замислите и както винаги – да се превивате от смях.

Ще разберете как да си приготвите ябълков пай от чипс. И до какво водят едно глупаво телевизионно шоу, една потисната малка фея и няколко дивана.

В тази четвърта книга ще видите любимата си фея така, както никога не сте си я представяли. Ама никога, никога. Е, разбира се, тя си остава побъркваща и своенравна, щура и гениална, но все пак – подгответе се да срещнете една величествена и могъща баобаба! Всъщност няма как да се подготвите за това, което ви очаква.

Кратка информация за автора:

Катя Антонова е автор на поредицата „Феята от захарницата“ и на книгите „Двете кралства“, „Рибка“, “Принцесешки истории” и други. През 2013 г. съ-основава детското издателство Рибка, с което издава подбрани качествени детски заглавия на български и чуждестранни автори.

Откъс:

baobaba

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.