Бисерни третокласници от ОУ „Васил Левски“ – Пловдив

Бисерните читатели на Калинка РусаловаЗа наша радост бисерните читатели от Пловдив се увеличават. Ето какво ни разказа за участието на своите ученици от ІІІ Б клас при ОУ „Васил Левски“  тяхната възпитателка Калинка Русалова.

„Нашите деца вече се запознаха с книгите от „Бисерче вълшебно“ и гласуваха за любимата си книга. Четенето е една от мисиите на нашия клас. Заедно с класната ръководителка Боянка Митева работим върху мотивацията децата да четат и ги запознаваме със съвременна литература, подходяща за тяхната възраст.

В нашия клас, близо до бялата ни дъска, сме изготвили табло за нашите читатели – учениците от ІІІ Б. Вярваме, че човек става мъдър не със сила, а с четене. Всяко дете получава като награда „усмивка“ за прочетена книга, а децата с най-много „усмивки“ получават специална картичка, изработена от самите нас – учителките.

Някои от книгите, номинирани в „Бисерче вълшебно“, ги имаме в наличност. Децата прочетоха от тях интересни истории и стихотворения, а с други се запознахме чрез интернет страницата на „Бисерче вълшебно“.“ 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.