Бисерчетата от гр. Долни чифлик получиха своите грамоти

Учениците от II б клас на СУ “Васил Левски“, град Долни чифлик, с класен ръководител г-жа Снежана Янкова получиха своите грамоти за почетно жури в Националната годишна награда „Бисерче вълшeбно“ 2017г. за най-добра книга, избрана от самите деца, на 20 април 2017г. в библиотеката при Народно Читалище „Изгрев-1919“.

“Книгата „Ужасният Хенри oтмъщава“ на Франческа Саймън бе избрана от тях за безценно бисерче. Пращаме Ви снимки, за да видите и Вие искриците от радост в очите им при връчването на грамотите от г-жа Янкова. Вижда се колко са любознателни и как искат да научат нещо ново.” ни пише Кристина Петрова, работник в библиотеката при НЧ “Изгрев-1919“ в града.

Световния ден на книгата и авторското право- 23 април , активните бисерчета от Долни чифлик отбелязоха, като представиха своите рисунки на приказни герои и разказaха любима приказка.

 

Децата от Долни чифлик са избрали  забавните истории на Ужасния Хенри, но кои ще се окажат книгите победители и дали очарователния пакостник ще е сред тях, ще разберем на церемонията за връчване на статуетките “Бисерче вълшебно” 2017 на 27.04.