Бисерчетата от гр. Долни чифлик получиха своите грамоти

Учениците от II б клас на СУ “Васил Левски“, град Долни чифлик, с класен ръководител г-жа Снежана Янкова получиха своите грамоти за почетно жури в Националната годишна награда „Бисерче вълшeбно“ 2017г. за най-добра книга, избрана от самите деца, на 20 април 2017г. в библиотеката при Народно Читалище „Изгрев-1919“.

„Книгата „Ужасният Хенри oтмъщава“ на Франческа Саймън бе избрана от тях за безценно бисерче. Пращаме Ви снимки, за да видите и Вие искриците от радост в очите им при връчването на грамотите от г-жа Янкова. Вижда се колко са любознателни и как искат да научат нещо ново.“ ни пише Кристина Петрова, работник в библиотеката при НЧ “Изгрев-1919“ в града.

Световния ден на книгата и авторското право- 23 април , активните бисерчета от Долни чифлик отбелязоха, като представиха своите рисунки на приказни герои и разказaха любима приказка.

 

Децата от Долни чифлик са избрали  забавните истории на Ужасния Хенри, но кои ще се окажат книгите победители и дали очарователния пакостник ще е сред тях, ще разберем на церемонията за връчване на статуетките „Бисерче вълшебно“ 2017 на 27.04.

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.