Активни бисерчета от Хасково

Активни бисерчета от ХасковоГоспожа Минка Соколова е класен ръководител на трети „в“ клас на хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“. Тя и нейните ученици рядко скучаят и ето какво ни разказаха за участието си в кампанията „Активните бисерчета“ 2016.

„Ние – приятелчетата от трети „в“ клас на ОУ „Св. Климент Охридски“, град Хасково, участваме за втора година в „Бисерче вълшебно“ и то с гоооооооолямо удоволствие. Тази година сме активните бисерчета в нашето училище. Четем и се забавляваме.

Изпращаме Ви няколко снимки, които показват ясно какво правим. Имаме намерение да прочетем до края на годината всички книги от нашата категория. Ще успеем, защото ние наистина четем. Доказва го броят прочетени книжки от месец септември до момента – 183 (22 деца в паралелката). Е, все пак имаме и уроци, и конкурси, и състезания, а и време за забавления трябва да остане, нали?

За да популяризираме „Бисерче вълшебно“ написахме закачливи писма с полезна информация за малки и големи читатели. Отидохме лично при учениците от 2-6 клас в училище. Разказахме им за Вас. Призовахме ги да четат и гласуват. Научихме ги как и къде… Беше забавно, но и полезно. А и вече ни познават всички в училище, спират ни и ни молят за помощ при гласуване, а ние НЕ отказваме, та нали сме ПРИЯТЕЛЧЕТА.
 
Направихме и информационно табло за тези, които може да са забравили за Вас. То е на видно място. Влизаш в училище и първо него виждаш. Имаме си сайт (http://priqtel4eta.com/) и фейсбук страница (https://www.facebook.com/priqtel4eta/), където също има полезна информация. А и родителите ни са толкова отзивчиви. Осигуриха книжките от книжарници и библиотеки. Разменяме си ги. Забавно е да имаш „пътуваща“ книжка в ръцете си! Понякога дори и през междучасията четем, дочитаме някоя книжка, че госпожата ни обича и ни вярва, но винаги проверява дали книжката е прочетена. Изпитва ни. Представяте ли си?!!
 
Благодарим Ви, „Бисерче вълшебно“, за осигуреното невероятно пътешествие в света на книгите!!!
 
Ваши искрени приятели!
 
Трети „в“ клас на ОУ „Св. Климент Охридски“ град Хасково и госпожа Соколова“
 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.