Зимното вълче

Зимното вълче Заглавие: „Зимното вълче“

Автор: Холи Уеб

Издателство: „ФЮТ“

Кратка анотация за книгата: Амелия решава да разгледа огромната стара къща, в която тя и семейството й са дошли за Коледа. На тавана момичето открива стар дневник, писан от нейния пра-прадядо Ной, и разбира, че когато той бил на 10 години, намерил изоставено вълче и се опитал да го спаси. Незнайно как, Амелия се озовава в суровия зимен свят на дневника и двамата с Ной тръгват да търсят майката на вълчето в ледената пустош. Ще успеят ли да я намерят?

Кратка информация за автора: Холи Уеб е родена през 1976 г. В момента живее извън Лондон със съпруга си и трите си деца. Когато била на 15 години по време на часове за професионално ориентиране се озовала в издателство и работата там много й харесала. След като завършила университет се върнала в същото издателство и не престанала да досажда, докато не я взели на работа при тях.

Над десет години Холи Уеб работила като редактор, а сега самата тя пише книги за деца. Първата си книга написала във влака на път за работа още докато била редактор. Колегите й много я харесали и тя продължила да пише. И така книгите й станали над 60!

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица:

Снежното мечеСнежното еленчеРоуз и изгубената принцесаРоуз и къщата на магьосника

vote 2016 button-01

Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да ги изключите от настройките на браузъра си.