Юлисес Мур – Вратата на времето

Юлисес Мур: Вратата на времето

В гласуването книгата е събрала 35 гласа от общо 1313 гласа в категория “Млади читатели”, разпределени между 49 книги 🙂

Заглавие: “Юлисес Мур – Вратата на времето”

Автор: Пиердоменико Бакаларио

Издателство: “ЕГМОНТ – България”

Кратка анотация за книгата: Книга първа от поредицата на Юлисес Мур се появява на книжния пазар в Италия през 2004 г. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски. Романът ще увлече по-младите читатели да се впуснат в едно фантастично приключение във времето заедно с близнаците Джулия и Джейсън и техния приятел Рик. Красивото оформление и чудесните илюстрации, дело на италианския художник Якопо Бруно, ще превърнат историята в още по-вълнуващо и незабравимо изживяване.

В старо имение край английския бряг мистериозна врата крие безброй тайни, немислими опасности и неочаквани изненади. Куп прашасали тетрадки документират необикновената история на трима млади приключенци, осмелили се да пристъпят отвъд. За тайнствения автор се знае само едно, неговото име: Юлисес Мур.

Кратка информация за автора: Кой е Юлисес Мур? Това никой не знае… Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Загадката на Юлисес Мур тепърва предстои да бъде разбулена…

От сайта “Детски книги”: Ревю за книгата “Вратата на времето” ще откриете тук

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Юлисес Мур - Дюкянът на забравените карти Юлисес Мур - Къщата на огледалата Юлисес Мур - Островът на маските

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.